Onze mensen

"Motivatie bepaalt het
volume van de prestatie"

 • Specialisten

  Iedere organisatie is uniek. Daarom werkt OBT samen met diverse specialisten op verschillende niveaus

 • Leo van Thull

  In 1988 ben ik met OBT gestart.
  Destijds als trainingsbureau voor verkoop- en leiderschapontwikkeling.
  OBT heeft in de loop van haar bestaan zich ontwikkeld tot een geëngageerde, kwalitatieve ‘bouwpartner’ voor bedrijven en haar medewerkers.
  OBT helpt bij het zelfbouwen van de strategische richting van de organisatie en het congruent vertalen en uitvoeren daarvan.

  Ervaring, achtergrond en rol

  Mijn achtergrond bestaat uit twee hoofgebieden, te weten:
  Organisatiepsychologie en bedrijfskunde.

  Vanuit deze basis, heb ik voor OBT, gewerkt bij Mercuri Goldman als trainee Training Manager (1987-1988), waarna ik de stap heb gezet om mijn eigen droom en passie gezicht te geven in een eigen bureau (1988). 1 september 1989 was de BV zoals dat heet ‘perfect’.

  In mijn carrière heb ik in vele branches en segmenten ervaring opgedaan en waarde toegevoegd aan het bedrijfsresultaat.

  De segmenten in de markt variëren van industrie/maakindustrie, installatiemarkt (Electro, sanitair) dienstverlening /Facilitaire dienstverlening, overheid (defensie en universiteiten), Grafimedia en ICT.

  De kern van wat ik doe is gebaseerd op ‘helpen met zelf te doen’.
  Ik ben daarbij de steun op het beide van visieontwikkeling, strategische richting en –keuzes en de design van organisatieontwikkelingsplanning als kerncomponent van organisatiestrategie.
  Ik werk met RVB, directies en managementteams.

  Kernkwaliteiten

  • Visieontwikkeling en strategische organisatieontwikkeling.
  • Strategisch leiderschap
  • Executive klankbord
  • Executive teambegeleider/ontwikkelaar
  • Executive Assessor
  • Fusie- en integratiestrategie
 • Brecht Verzandvoort

  Na mijn opleiding HBO-Toerisme en Bachelor-opleiding Psychologie, heb ik 1,5 jaar managementervaring opgedaan in Zuid Frankrijk. Na deze ervaring wilde ik mijn ambitie verwezenlijken in een omgeving waar mijn talenten verder ontwikkeld konden worden. Bij OBT heb ik in 1994 een plek gevonden. Naast officemanagement, houd ik mij ook bezig met Business Development. Intermenselijke relatie vind ik een essentiële toegevoegde waarde en een belangrijk element in partnership. Vanuit dat oogpunt bezoek ik regelmatig onze relaties. Wellicht kom ik binnenkort ook bij u langs om u de hand te schudden.